Ce este ViaHerbal?
Este un supliment nutrutiv 100% natural, sub forma de capsule, a carui rol este de a oferi organismului o erectie puternica si de lunga durata. De asemenea energizeaza organismul, ajutand si la cresterea apetitului sexual datorita extractului de Ginseng continut.

De ce Viaherbal este diferit toate celelalte produse de acest gen?
Alte produse de pe piata sunt fabricate prin combinarea a diferite ingrediente pe baza de plante, impreuna, fara nici o cercetare reala, apoi vandut consumatorului pe baza  unor false sperante. Viaherbal, pe de alta parte, a trecut prin diverse teste de laborator si cercetare amanuntita inainte de fabricarea in Marea Britanie.

Cum se administreaza ViaHerbal?
Se administreaza 1 capsula cu jumatate de ora inaintea actului sexual sau dupa o masa. A se consulta medicul daca credeti ca ati putea fi alergic la oricare dintre ingrediente.

Ce rezultate obtin cu Via Herbal?
Capsulele ViaHerbal au rolul de a creste fluxul sanguin la nivel local, ceea ce duce la:

  • obtinerea unor erectii puternice inca de la prima administrare;
  • imbunatatirea vietii sexuale;
  • cresterea apetitului sexual;
  • tratament  pentru impotenta;
  • efectul unei pilule dureaza cateva zile;
  • vei avea parte de partide mai prelungite.

Odata absorbite ingredientele, rezultatele se vor mentine in organism timp de 96 de ore.

Are efecte secundare?
Ingredinetele continute nu are trebui sa cauzeze nici un efect secundar, cel mult o durere de cap. Cel mai probabil motiv, in acest caz, ar fi faptul ca sunteti deshidratat, iar daca veti consuma apa veti diminua simptomele. Sau puteti lua in acelasi timp o tableta de vitamina C. Aceasta poate peveni aparitia oricarui efect advers ce poate aparea.

Ce se intampla daca nu are nici un efect?
Capsulele sunt percepute sa ofere rezultate persoanelor care nu are nici o problema de sanatate. La fel ca oricare ingrediente  pe baza de plante, s-ar putea sa intarzie putin in aparitia rezultatelor. In anumite circumstante este nevoie de timp ca organimul sa se obisnuiasca si treptat sa ofere rezultate.

Coletul, in caz de comanda,  este discret ambalat?
Livrarea se face cu maxima discretie. Coletul este ambalat in cutii de carton, iar pe ambalaj scrie “Diverse”.  Nu este specificat absolut deloc continutul coletului.

Protectia Consumatorului | Copyright © 2022 Viaherbal